Keskustan tontit

1. Kohnamäki
2. Pappilanpelto
3. Harju-Härkälä
4. Ihamäki / Myllykuja

Unelmiesi tontti Somerolta eurolla!

Ostaisitko sinä mieluummin noin 0,44 litraa bensaa vai Somerolta kokonaisen ikioman tontin, jonne voit asemoida jo ensi kesäksi terassikalusteesi, grillisi ja paljusi? Nämä kaksi vaihtoehtoa ovat ulottuvillasi, kun meillä Someron kaupungilla käynnistyy 1€ tonttikampanja!

Rajoitetun ajan 31.5.2022 saakka myymme muutamille onnekkaille tuleville unelmakodin rakentajille oman palan Someroa huippusijainnista, joita ovat Harju-Härkälä, Ihamäki ja Myllykuja.

Kauppahinnan edellytyksenä on se, että rakennat tontillesi kolmen vuoden kuluessa valmiin asuinrakennuksen. Kauppakirjapohjiemme mukaisesti mikäli ostaja laiminlyö edellä tarkoitetun rakentamisvelvollisuuden, hän on velvollinen suorittamaan myyjälle sopimussakkona 50 % tontin normaalista kauppahinnasta määräajan kuluttua umpeen jokaiselta seuraavalta vuodelta viiden vuoden ajan.* Mikäli ostaja luovuttaa kaupan kohteen sopimuksen vastaisesti rakentamattomana edelleen, hän on velvollinen suorittamaan myyjälle sopimussakkona tämän kaupan kauppahinnan kertasuorituksena.*

(*Mahdolliset sakkomaksut lasketaan tontin normaalin listahinnan mukaisesti, ei 1 € kampanjahinnan mukaan.)

Kohnamäki

Kohnamäen tontit sijaitsevat Someron keskustassa, ja niiltä on näkymä Kirkkojärvelle. Alueen välittömästä läheisyydestä löytyvät mm. erinomaiset liikunta- ja ulkoilureitistöt. Kunnallistekniikka on valmistunut ja rakentaminen on mahdollista aloittaa heti.

Pappilanpelto

Kalevintie 39, Somero

Tämä pientaloalue on aika uusi ja se sijaitsee kauniilla paikalla. Täältä on upeat näköalat aivan vieressä olevalle Kirkkojärvelle. Kiiruun yläkoulu ja lukio ovat alle kilometrin päässä, samoin kirjasto, monitoimitalo ja uimahalli.

n:o
1 1575 Tee tarjous

Harju-HärkäläEuron tontti-kampanja

Taimitie, Somero

Nämä puutarhatontit sijaitsevat Kirkkojärven tuntumassa. Tontit ovat reilun kokoisia ja lähellä kaupungin keskustaa. Uimaranta ja venelaituri ovat muutaman sadan metrin päässä, samoin Kirkonmäen koulu. Talvisin voit lähteä hiihtämään kotipihalta.

 

Suositulta ja uudehkolta asuinalueelta on keskustan palveluiden pariin vain muutaman minuutin kävelymatka. Lyhyt matka on myös esim. suositulle Esakallion tanssilavalle. Täällä voit myös yhdistää vakituisen ja vapaa-ajan asumisen.

Nro Osoite
1 Taimitie 4 2461 12 551
2 Taimitie 6 2203 11 235

IhamäkiEuron tontti-kampanja

Tontit sijaitsevat aivan taajaman tuntumassa. Koulutien voi aloittaa lähellä olevassa Joensuun koulussa ja ratsastuksen harrastajille löytyy lähistöltä ratsastuskeskus. Päiväkotikaan ei ole kaukana.

Nro Osoite
5 Aurakuja 5 1375 5775
3 Aurakuja 3 1796 7543
13 Auratie 13 1740 7308
15 Auratie 15 1869 7850 -VARATTU-
Ihamäki uusi

MyllykujaEuron tontti-kampanja

Nämä tontit sijaitsevat historiallisen Hämeen Härkätien varrella, Ihamäen tavoin taajaman tuntumassa, lähellä Joensuun koulua sekä päivähoitopaikkoja.

Nro Osoite m2
I Myllykuja 1905 8000
II Myllykuja 1562 7800

Hirvitie

Tontit sijaitsevat aivan keskustan kupeessa upeiden ulkoilumaastojen läheisyydessä. Ja onpahan vieressä myös vasta valmistuneet kuntoportaatkin.

Nro Osoite m2
I Hirvitie 4 992 alk. 4000 €

Kiinnostuitko?