Someron kaupungin tontit ja asunnot

Unelmiesi tontti Somerolta eurolla!

Ostaisitko sinä mieluummin noin 0,44 litraa bensaa vai Somerolta kokonaisen ikioman tontin, jonne voit asemoida jo ensi kesäksi terassikalusteesi, grillisi ja paljusi? Nämä kaksi vaihtoehtoa ovat ulottuvillasi, kun meillä Someron kaupungilla käynnistyy 1€ tonttikampanja!

Rajoitetun ajan 31.5.2022 saakka myymme muutamille onnekkaille tuleville unelmakodin rakentajille oman palan Someroa huippusijainnista, joita ovat Harju-Härkälä, Ihamäki ja Myllykuja.

Kauppahinnan edellytyksenä on se, että rakennat tontillesi kolmen vuoden kuluessa valmiin asuinrakennuksen. Kauppakirjapohjiemme mukaisesti mikäli ostaja laiminlyö edellä tarkoitetun rakentamisvelvollisuuden, hän on velvollinen suorittamaan myyjälle sopimussakkona 50 % tontin normaalista kauppahinnasta määräajan kuluttua umpeen jokaiselta seuraavalta vuodelta viiden vuoden ajan.* Mikäli ostaja luovuttaa kaupan kohteen sopimuksen vastaisesti rakentamattomana edelleen, hän on velvollinen suorittamaan myyjälle sopimussakkona tämän kaupan kauppahinnan kertasuorituksena.*

(*Mahdolliset sakkomaksut lasketaan tontin normaalin listahinnan mukaisesti, ei 1 € kampanjahinnan mukaan.)

Kaikki tontit

Kaupunki myy kaavoitettuja tontteja mm. Kohnamäen, Harju-Härkälän, Pappilanpellon ja Ihamäen kauniilla ja rauhallisilla asuntoalueilla. Muutamia tontteja myös haja-asutusalueilla kuten Häntälässä, Terttilässä ja Somerniemellä.

Myös yksityisillä on tontteja myynnissä.

Myytävät asunnot

Vuokra-asunnot