Tontit ja asunnot

Kaipaatko avoimia peltonäkymiä, tunnelmallista metsää tai keskustan liikettä? Somerolta löydät tontteja ja asuntoja mieleisistäsi ympäristöistä. Tutustu mahdollisuuksiin!

Maaseudun rauhaa Somerolla
Someron keskusta


Viisi syytä rakentaa koti Somerolle

 1. Parempaa arkea.
  Meiltä löydät kaikki hyvän elämän edellytykset, olit sitten lapsiperheellinen työssäkäyvä tai aktiivinen seniori-ikäinen! Palveluvalikoiman ja harrastusten osalta Somerolla on isomman kaupungin kokoinen valikoima, mutta pienen kunnan edullinen hintataso. Kaikki on lähellä – siis TODELLA lähellä. Myös asuminen on huomattavan edullista.

 2. Yllättävän keskellä kaikkea.
  Täällä elät keskellä kauneinta maaseutua, mutta silti vain reilun sadan kilometrin säteellä asuu lähes puolet suomalaisista. Shoppailemaan? Nauttimaan kulttuurista? Satamaan tai lentokentälle? Toimistopäivänä työpaikalle? Somerolta ajelet helposti mihin suuntaan tahansa.

 3. Täällä teet näppärästi töitä ja etätöitä.
  Tehokkaat laajakaistayhteydet tarjoavat loistavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn ja monipaikkaiseen asumiseen. Työpaikkojakin meiltä löytyy sekä omasta kaupungista että lähialueilta.

 4. Laadukkaat julkiset palvelut.
  Me Someron kaupungilla koemme tekevämme merkityksellistä työtä varmistaessamme, että asukkaillamme on toimivat ja laadukkaat palvelut. Someron kirjastoa kiitellään ja uimahallista tykätään. Laadukkaaseen koulutukseen panostetaan ja koko koulupolun voi kulkea Somerolla varhaiskasvatuksesta aina korkeatasoiseen lukioon saakka.

 5. Sopivassa suhteessa maaseudun vilskettä ja kaupungin rauhaa.
  Somero on vilkas ja elinvoimainen kaupunki, jossa tapahtuu paljon. Täällä on mahtavan yhteisöllinen ja yritteliäs meininki, joka yllättää kävijän kuin kävijän. Kesäkaudella meillä on lisäksi tuhansia mökkiläisiä ja matkailijoita – silloin täällä on tunnelma erityisen korkealla!

Tutustu, ihastu, tule käymään, rakastu ja jää pysyvästi!

OTA YHTEYTTÄ, KUN HALUAT TIETÄÄ LISÄÄ MYYNNISSÄ OLEVISTA TONTEISTAMME:

Rakennustarkastaja
Juha Kopra

044 7791 242
juha.kopra@somero.fi

Lisätietoa myynnissä olevista tonteista

Rakennustarkastaja
Juha Kopra

Someron kaupunki

Someron kaupunginvirasto

Joensuuntie 20, Somero
p. (02) 77911

Avoinna ma-pe klo 9-15
info@somero.fi

Neuvonta / puhelinkeskus

p. (02) 77911
ma-pe 9-15

Tutustu

Palava kanto.

© 2023 Someron kaupunki